XAITAS  -  V 3.9  BOOSTER  -  Loudspeaker  Interface

Το BOOSTER  V 3.9  παρεμβαλεται μεταξυ Ενισχυτου και Ηχειου και διπλασιαζει την Εμπεδηση του Ηχειου μειωνοντας στο  60%  τις απαιτησεις ρευματος του  και ετσι βελτιωνεται καθετα η Αποδοση και η ταχυτητα του Ενισχυτη. Αυξανεται ο συντελεστης Αποσβεσης του ενισχυτη (damping factor) , μειωνεται η Αντι-ηλεκτρεγερτικη δυναμη ( back EMF ) και ενισχυονται  τα μικροδυναμικα . Το BOOSTER V 3.9  προσφερει 500 Watt  ικανοτητα μεταφορας Μουσικης ισχυος , ασυμπιεστα .


Τιμη Προσφορας  Ζευγος    : 1.590  e      Eτοιμοπαραδοτο.


info:   WWW.NEXUSACOUSTICS.COM         210-9850286     xaitas1@gmail.com


PHASE  LINEAR  Loudspeaker BOOSTER Interface.

** Ενα ΗΧΕΙΟ 4 Ω που συνδεεται στην εξοδο ενος Λαμπατου Ενισχυτη στο aντιστοιχο Tap 4 Ω , με το BOOSTER V 3.9  συνδεεται στο Tap  8Ω . Στα 4 Ω χρησιμοποιειται ο  ½  Μετασχηματιστης εξοδου !

Στα 8 Ω χρησιμοποιειται ολος ο Μετασχηματιστης εξοδου !!  Αποτελεσμα το καθετο ανεβασμα της ποιοτητας Αποδοσης του συστηματος που προερχεται απο την σωστοτερη λειτουργια του Λαμπατου Ενισχυτη που οδηγει πιο ανετα το Ηχειο. Αυξηση καθαροτητας , αναδειξη ολων των μικρολεπτομερειων των Ηχογραφησεων , γλαφυρα φωνητικα με φυσικο `σιγμα ` , εκταση Πριμων και Αρμονικων με συνεπεια ανεβασμα της εικονας σε υψος και αυξηση της 3ης διαστασης. Τα Μπασσα αποκτανε καθαροτητα με Παλμο και σωστη διαγραφη και τα Ηχεια εξαφανιζονται στον χωρο.

** Ενα HXEIO  6~8 Ω οδηγειται οριακα απο OTL  Ενισχυτες , με την προσθηκη του BOOSTER  V 3.9  μετατρεπεται σε 12 ~16 Ω  και ο OTL αποδιδει αμεσα  μια Κλασση πανω με αυξηση συντελεστη Αποσβεσης , αυξηση Ισχυος , μειωση απαιτουμενου ρευματος , αυξηση αξιοπιστιας και καθετη αυξηση της ποιοτητας Ηχου με κορυφαια καθαροτητα , βελτιωμενα Σωματα σε ολο το φασμα και βαθυτερα Μπασσα  με control  , που ειναι το αδυνατο σημειο των OTL .

**   Ενα ΗΧΕΙΟ  4 Ω που συνδεεται στην εξοδο ενος μεσαιας ισχυος Ποιοτικου Solid state Ενισχυτη με μικρη Αναδραση και περιορισμενες ικανοτητες ρευματος , με την προσθηκη του BOOSTER  V  3.9 μετατρεπεται  το φορτιο σε 8 Ω και η βελτιωση της Ηχητικης Αποδοσης ειναι αισθητη σε ολο το Φασμα με αλλες οδηγικες ικανοτητες , βελτιωμενη αναλυση ,καθαροτητα , μεγεθος εικονας και στιβαροτερων καθαρων Μπασσων .

Με την αφαιρεση του BOOSTER  V 3.9 απο το Συστημα , η νορμαλ αποδοση απλως απογοητευει !! 


Ο  τελειος συνδετικος κρικος ΗΧΕΙΩΝ  3~4 Ω  με Ενισχυτες .






0 Σχόλια