CONSONANCE CYBER-30 Signature 2A3 SE


Eνας Single-Ended Ενισχυτης με την καλυτερη Direct Heat Λυχνια ,την 2Α3 .  Μοναδικος Ηχος , Φυσικος , με Γραμικοτητα , ηρεμια και πλουσια Ηχοχρωματα . Με ισχυ 3,5 Watt  ,οδηγει μονο ειδικα ευαισθητα Ηχεια Full range ,χωρις crossover και απωλειες της πολυτιμης μικρης ισχυος  . Με καταπληκτικη αποδοση των Ηχογραφησεων , μεγαλο Ηχητικο πεδιο , τρισδιαστατη εικονα  με ομαλη Φαση . Εντελως αθορυβο αποτελεσμα με εντονη την παρουσια μεσα στην Ηχογραφηση. Εξαιρετικο ταιριασμα με το βελτιωμενο SPICOM Type-4 , με full range μεγαφωνο 8``απο ειδικο χαρτοπολτο με κεραμεικη επιστρωση. Mε φορτιση κορνας σε μια αχρωματιστη καμπινα απο ξυλο και φελλο , ελαφρια και ακαμπτη, που δεν αποθηκευει ενεργεια , ευαισθησια 98 db/W/m και μεση Εμπεδηση 9~10 Ω , το Type-4 αποδιδει με μοναδικη ταχυτητα τα μικροδυναμικα των Ηχογραφησεων , με εξαιρετικα ομαλη Φαση και πιστη αποδοση των Αρμονικων με ελαχιστη παραμορφωση Doppler . Το Set αποδιδει μεγαλες εντασεις και καλυπτει δωματια εως και 25 m2. Ta φωνητικα στις παλιες καλες Ηχογραφησεις ειναι απολαυστικα και ο CONSONANCE CYBER-30 δειχνει την υπεροχη του ακομα και με ενισχυτες Single-Ended με 300 Β . Τα μεσοχαμηλα ειναι ταχυτατα και με μετωπο, ανωτερα απο Ηχεια με καμπινα και τα Μπασσα ειναι αρκετα εκτεταμενα , με Σωμα και ακαριαιο control.
Πολυ αποκαλυπτικο αλλα και απαιτητικο συστημα σε καλωδια και συνοδα. Αποδιδει μονο με χαλκινα σωστα καλωδια , οχι λεπτης διατομης και ο CONSONANCE  δεχεται μεγαλη βελτιωση με αλλαγη Λυχνιων καλυτερης ποιοτητας .
Με ειδικο προσθετο εξωτερικο δικτυο R-L-C  για τα Type-4 , που βελτιωνει το βαθος στις μεσουψηλες συχνοτητες και ειναι ιδανικο για κοντινες Ακροασεις .


Tιμη Προσφορας Set :     2.800 e
 
 
Aριστη σχεση Τιμης προς Αποδοση. 
 
 
info:   210-9850286    WWW.NEXUSACOUSTICS.COM       xaitas1@gmail.com


SPICOM TYPE-4  Full Range HORN

31 cm x 50 cm x 36 cm Βαθος



2Α3 Single-Ended






0 Σχόλια