GOLD NOTE KOALA TUBE CD PLAYER


Αριστη υλοποιηση  CD player με λαμπατο σταδιο εξοδου full balanced απ`ευθειας απο τα I/V DAC. Με εξοδους RCA & XLR και αριστη ποιοτητα κατασκευης απο την Ιταλικη GOLD NOTE. Με λυχνιες 6922/Ε88CC  χωρις καθολου ολοκληρωμενα κυκλωματα , αποδιδει εναν Αναλογικο Ηχο χωρις ψηφιακη υπογραφη με αψογα σωματα σε ολο το Φασμα. Αριστα φωνητικα με Αρμονικες χωρις καθολου συμπιεση και μηδενικη Αναδραση ! Απο τα καλυτερα Μπασσα με παλμο και πλαστικοτητα που θυμιζει Πικαπ.


CONSONANCE REFERENCE-150 HYBRID 2 X 150 WATT


Με  2 χ 150 Watt / 8 Ω  , ο Reference 150 της CONSONACE  με 6H30 λυχνια εισοδου οδηγει το GRAHAM LS5/9 με ελεγχο , παλμο και αριστη  αναλυση και διαφανεια. Τα φωνητικα ειναι απολαυστικα με ωραιες Αρμονικες και ασυμπιεστα μικροδυναμικα. Η μουσικοτητα και η ροη δεν αποσπαει την προσοχη του ακροατη απο καποιο προβλημα και απολαμβανει την εσωτερικοτητα των Ηχογραφησεων. Η εικονα του LS5/9 γινεται τρισδιαστατη και μεγαλη και τα Μπασσα ειναι με σωστο μετωπο και αποσβεση .





GRAHAM LS5/9   BBC Licenced Monitor

Το διαχρονικο Ηχειο σχεδιαση του BBC : GRAHAM LS5/9 . Ενα πραγματικα Ηχειο Monitor με μοναδικη φυσικοτητα και πιστοτητα στην αποδοση των χροιων. Πολυβραβευμενο απο τον ειδικο τυπο Παγκοσμιως για τα μοναδικα χαρακτηριστικα του που θυμιζουν το περιφημο BBC LS3/5A με επαυξημενα ολα τα χαρακτηριστικα του !!  Ασυναγωνιστα φωνητικα , γλυκυτητα και ροη Μουσικης .Αποδιδει ενα μεγαλο τρισδιαστατο Ηχο και καλυπτει ανετα σε σταθμες Σαλονια  30~40 m2 . Δινει μαθηματα ποιοτητας και Πιστοτητας σε Ηχεια πολλαπλασιας τιμης .

Προτεινονται ειδικες Βασεις NEXUS απο ΠΩΡΟΛΙΘΟ για τελεια αποδοση .
Το Set εκπλησσει με την συνολικη Αποδοση του και τον μεγαλο τρισδιαστατο Ηχο του.

ð  TEST HXOS

ð  MANUAL  LS5/9

ð  GRAHAM AUDIO UK



Tιμη  Προσφορας Σετ  :    6.770 e



info :  210-9850286             xaitas1@gmail.com      WWW.NEXUSACOUSTICS.COM


AUDAX  Tweeter 34mm Fabrik Dome.


VOLT Polypropylene woofer


BALANCED INPUTS - 6H30 INPUT TUBE

0 Σχόλια