Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Set : GRAHAM LS5/9 & ESOTERIC AI-10 Amplifier DAC


GRAHAM LS5/9  BBC MONITOR


To εξαιρετικο Monitor Ηχειο GRAHAM  LS5/9 μια σχεδιαση του BBC πριν απο 35 χρονια που εχει αφησει εποχη  . Ενα Ηχειο με απολυτη ακριβεια στην πιστη αναπαραγωγη του Μουσικου προγραμματος. Αναπτυσσει ενα τεραστιο Soundstage  τρισδιαστατο , με αριστη συνοχη ολου του ακουστικου φασματος και ομοιογενες Σωμα απο τα Μπασσα εως τα πριμα. Τα φωνητικα ειναι ανθρωπινα με μεγαλη αναλυση και αρμονικες . Η ροη του προγραμματος εχει σωστο Timing , Φαση και παλμο. Τα Μπασσα ειναι  εκτεταμενα  με Σωμα , παλμο και πλαστικοτητα . Τα πριμα απο το μοναδικο τεραστιο Tweeter της AUDAX  38 mm με ακουστικο φακο , εχουν αριστη χροια στα φωνητικα με αψογο σωμα και διασπορα.  Οσο καλυτερη η Ηχογραφηση , τοσο ανεβαινει η αποδοση του LS5/9 . 
Ο Εsoteric AI-10 ενας πληρης ολοκληρωμενος Ενισχυτης με DAC και αφθονη ισχυ
2 χ 120 watt για να οδηγησει το LS5/9 σε εντασεις  που ανετα καλυπτουν Σαλονια 30 ~ 40 m2 . Οι χροιες του ειναι φυσικες , ματ , με λαμπατες αποχρωσεις χωρις καμμια παχυνση. Ταιριαζει με το GRAHAM LS5/9 και με τις πολλαπλες δυνατοτητες του αντικαθιστα 3 συσκευες : Ενισχυτη , Phono stage & πολυ αξιολογο DAC.  
 Με πληρη τηλεχειρισμο .

Τιμη Προσφορας Σετ :   5.900 e

info :  WWW.NEXUSACOUSTICS.COM       210-9830207       xaitas1@gmail.comESOTERIC AI-10  AMPLIFIER - DACLS5/9   BBC Licenced MONITOR


4 INPUTS - PHONO STAGE - DIGITAL INPUT - OPTICAL - XLR  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου