XAITAS    `RENAISSANCE `   WALL  HORN


Με ευαισθησια 97 db/W/m στα 8Ω  και αποκριση συχνοτητας 30ΗZ-20 KHZ  +-3db , το RENAISSANCE  full-range ηχειο ειναι καταλληλο για μικρους λαμπατους  και  solid state  ενισχυτες απο 1 watt !!  Υπολογισμενο για τοποθετηση στον τοιχο με εκπομπη ελεγχομενη και εξοδο της κορνας προς τα πανω , οπου η επιφανεια του Τοιχου αποτελει προεκταση της Κορνας . Απο τα ελαχιστα ηχεια που οδηγουνται με λυχνιες 2Α3 & 300Β.  Κατασκευασμενο απο Plywood με επενδυση εξαιρετικης ποιοτητας καπλαμα φυσικου ξυλου Loupo και φινιρισμενο με διαφανες βερνικι High Gloss , κανουν το RENAISSANCE ενα μικρο Εργο Τεχνης . 
Η ποιοτητα του Ηχου του συγκλονιζει με την αμεσοτητα , την διαφανεια του και τα ασυμπιεστα Δυναμικα . Το Σωμα στα Μπασσα και στα μεσοχαμηλα ειναι τεραστιο και ισορροπημενο.
H εκταση στα Μπασσα ειναι εντυπωσιακη και αποδιδει ακομα και Εκλλησιαστικο Οργανο !! Ο Παλμος των Μπασσων με την εξαιρετικη Αποσβεση απλα δεν αναπαραγεται απο μεγαλα Ηλεκτροδυναμικα Ηχεια . Αυτο που εντυπωσιαζει περισσοτερο ειναι η ισορροπια σε ολο το φασμα των συχνοτητων που ειναι το αδυνατο σημειο των full range Ηχειων και η τρισδιαστατη εικονα με το τεραστιο βαθος , οπου τα RENAISSANCE απλως εξαφανιζονται. Τα φωνητικα και οι Αρμονικες αποληξεις ειναι τελεια και αποκαλυπτικα με απολυτο Timing & ταχυτητα. Η ησυχια ειναι απολυτη και η Μουσικη αναδυεται απο την σιωπη χωρις αντανακλασεις και δευτερογενεις εκπομπες. Τα Πριμα ειναι κρυσταλλινα , με σωμα και ομοιογενεια που συναρπαζουν.

Κατασκευασμενο σε 2 κατοπτρικα Ηχεια με δυνατοτητα τοποθετησης με τα Μεγαφωνα προς τα εξω `η προς τα μεσα , για οποιαδηποτε χωρο. Μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι μπορει να τοποθετηθει και στην μικρη διασταση ενος δωματιου χωρις κανενα προβλημα Αποδοσης ,οπως στα Κλασσικα Ηχεια που αποδιδουν μονο στην μεγαλη Διασταση ( στο κατα μηκος)
 .
    

      Διαστασεις : 90 x 56 x 15 cm

           Ειναι το καλυτερο Full range Ηχειο που εχουμε ακουσει ποτε !!!

     Συνιστωμενοι Ενισχυτες :


TRAFOMATIC AUDIO ` EXPERIENCE ONE ` 2A3 Single Ended Reference Amplifier

JJ -322 300B Single-Ended AMPLIFIER


Tιμη Προσφορας :  2.840 e


info : WWW.NEXUSACOUSTICS.COM      xaitas1@gmail.com        210-9830207

 









0 Σχόλια