KARAN KAL- Reference ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ & PHONO MC


Κορυφαιος Προενισχυτης Full Balanced απο την KARAN ACOUSTICS . Δινει μαθηματα ποιοτητας και χροιων σε Προενισχυτες λαμπατους & solid state πολλαπλασιας τιμης .Εξαιρετικα απαραμορφωτος & ησυχος με ασυμπιεστα δυναμικα . O KAL-Reference οδηγει ανετα ολους τους Balanced τελικους με τελειο συμμετρικο σημα στα ορια τους. Οι χροιες στα φωνητικα συναρπαζουν ,  με τις λεπτοφυεις λεπτομερειες να αναδυονται απο την σιωπη και τα οργανα να περιβαλλονται απο αερα και να αναλυονται με πληρεις Αρμονικες αποληξεις. Τα Μπασσα εκτεινονται στα ορια του φασματος και των Ηχογραφησεων και αποδιδονται με πληρες σωμα και πλαστικοτητα. Τα Πριμα αναδυονται απο την τρισδιαστατη εικονα που εκτεινεται περαν των οριων των Ηχειων και ειναι πλουσια , αναλυτικα και φασικα σωστα χωρις προβολικοτητα.
Το σταδιο PHONO  MM / MC επισης true Βalanced , ειναι κορυφαιας ποιοτητας , ανταξιο των καλυτερων κεφαλων MC , οπου ενισχυει το αδυνατο σημα τους και ανεβαζει καθετα την αποδοση τους . Ανταξιο των καλυτερων Αναλογικων συστηματων , με αποδοση που δινει αξια στον KARAN και δεν συγκρινεται με κανενα CD Player .
Κανενας Βalanced λαμπατος προενισχυτης δεν μπορει να αποδωσει σαν τον KARAN KAL Reference, εχοντας αδυναμιες στον θορυβο και στην μη τελεια αναπλαση του balanced ισσοροπημενου σηματος . Οι παραμορφωσεις τους ειναι μετριες και ο λογος σηματος προς θορυβο ανεπαρκης .
Aριστη ποιοτητα κατασκευης και υλικων , σε κορυφαια σασσι αλουμινιου . Με ξεχωριστο τροφοδοτικο  dual -mono που αποδιδει εξαιρετικο διαχωρισμο καναλιων. 
Με Tηλεχειρισμο volume.


Tιμη Προσφορας :  5.550 e

 

info : WWW.NEXUSACOUSTICS.COM        xaitas1@gmail.com        210-9850286






0 Σχόλια